gambar

Pasamuwan-pasamuwan ing Kristus,
(Roma 16: 16)

Sugeng rawuh ing situs web pasamuan Downey Kristus


Gereja Kristus Downey minangka pasamuan undenominasional. Kita ora duwe markas pusat. Kepala pasamuwan ora ana liyane kajaba Yesus Kristus (Efesus 1: 22-23).

Kita nyawiji bebarengan karo Sabda Allah dadi siji Iman (Efesus 4: 3-6). Kitab Suci namung siji-sijine piwulang. Kita manut piwulang Yesus Kristus lan para Rasul suci, lan dudu piwulang manungsa utawa sapa wae sing nggawe akidah. Kita lan kepengin disebut, wong Kristen mung, (Kisah 11: 26).


Kanggo informasi luwih lengkap hubungi: bjhotirons@hotmail.com

Home | Pasinaon Alkitab | Jaman Pangibadah
Peta & Arah | Info Hubungi | Babagan awake dhewe

Copyright Menteri Internet.
Kabeh hak dilindhungi.