Home

The gréja-gréja Kristus

Sapa sing dadi pasamuwan-pasamuwané Kristus lan apa sing padha pracaya?

We are undenominational lan ora duwe kantor pusat utawa presiden. Kepala gereja kasebut ora liya yaiku Yesus Kristus (Efesus 1: 22-23).

Saben jemaat saka pasamuwan-pasamuwan Kristus yaiku otonomi, lan iku Sabda Jahweh sing nyatakake kita dadi Siji Iman (Efesus 4: 3-6). We follow ajaran Yesus Kristus lan para Rasul suci, lan ora ajaran manungsa. Kita Kristen mung!
  • Apa sampeyan looking kanggo sing anyar kulawarga gereja sinau lan ngabekti? Kita bakal seneng ngerti liyane babagan sampeyan lan kulawarga sampeyan. Pasamuwan-pasamuwané Kristus nampani kowé.
  • Nggoleki paling anyar kita khotbah? Ngrungokake utawa download salinan saiki. Ngakses kita khotbah kanggo krungu saka sawetara preachers ing saindenging donya.
  • Gabung karo kami Minggu iki kanggo ibadah! We kudu ewonan jamaah ing saindenging jagad kanggo penak. Ngunjungi direktori online kanggo nggoleki gereja cedhak sampeyan.
  • Register

sinau Babagan Gereja Kita

We ngomong ngendi Kitab Suci ngandika, lan kita bisu ngendi Kitab Suci punika bisu. We are undenominational lan ora duwe kantor pusat utawa presiden.
Maca liyane babagan pasamuwan-pasamuwané Kristus
Kepala gereja kasebut ora liya yaiku Yesus Kristus piyambak (Efesus 1: 22-23).

Saben jemaat saka pasamuwan-pasamuwan Kristus yaiku otonomi, lan iku Sabda Jahweh sing nyatakake kita dadi Siji Iman (Efesus 4: 3-6). We follow ajaran Yesus Kristus lan para Rasul suci, lan ora ajaran manungsa. Kita Kristen mung!
Read More

Apa sampeyan bisa nyana

nalika ngunjungi Prayer: Sajrone layanan ibadah sawetara wong bakal mimpin jemaah ing pandonga umum.
We nyembah marang Gusti Allah ing roh lan ing bebener
Singing: Kita bakal nyanyi lagu-lagu lan pujian bebarengan, dipimpin dening siji utawa luwih pemimpin lagu. Iki bakal ditampa capella (tanpa iringan alat musik).

Perjamuan Suci: We partake saka Perjamuan Suci saben Minggu, miturut pola gereja abad pisanan.
Read More

Misi Surya Filipina

Kanthi kapuloan 7,000 lan populasi 104 sing akeh, Filipina minangka negara utama lan gatit strategis ing Asia.
Ngerteni carane Kanggo njaluk melu

Akeh wong-wong Filipina sing kerja ing China, negara-negara Asia liyane, lan negara-negara Timur Tengah, sing duwe posisi sing duwe pengaruh. Wigati lan wekdal utama kanggo Solar Player.

Gréja Gusti wis ana ing Filipina suwene pirang-pirang taun amarga usaha misi sing saiki lan saiki. Dina iki ana kira-kira Kongregasi 800.
Read More

We are Passionate About

Awak Kristus


Pasamuwan-pasamuwan Kristus ngaturake kowe supaya bisa nyembah marang Gusti karo kita. We are kene kanggo ngawula marang Gusti Allah lan mbantu sampeyan mlaku karo Gusti. Ngunjungi gereja Kristus ing komunitas sampeyan. Iku tansah dadi penggemar kanggo kulawarga Gusti. Yen kita dadi layanan apa wae, aja ragu-ragu nelpon utawa nulis.

Mangerteni More About Us

Ngunduh Kutbah
Maca Blog Kita
Team kita
Videos
"Ing pasamuan Sang Kristus pancen wewenang lan kulawarga sing dikarepake. We are matur nuwun kanggo Internet Peladosan kanggo sharing Injil Kristus karo kita. Gusti Allah iku becik! "

Kita Kamentrian Online

Silbano Garcia, II. evangelist
Silbano Garcia, II. dadi pawongan evangelist kanggo pasamuwan-pasamuwan Kristus, lan minangka pendiri Internet Ministries. Saduluré Garcia wis rampung tugas misionaris ing negara bagéyan California, Colorado, Florida, Idaho, Iowa, New York, lan Texas. Dheweke uga martakaké ing rapat-rapat Injil ing saindenging jagad. Ing Mei 1, 1995 dadi instrumental ing deployment Gateway Internet pisanan kanggo pasamuwan Kristus ing saindenging donya ing www.church-of-Christ.org. Pelayanan online iki terus dadi pusat ing Internet kanggo pasamuwan-pasamuwané Kristus ing saindenging donya.

Brother Garcia dikenal minangka Evangelist Internet lan pelopor ing bidang Evangelism Internet. Dheweke wis dadi instrumental ing mbantu ratusan sidang jroning nggunakake Internet minangka kendaraan kanggo panyebaran Injil Yesus Kristus. Upaya online marang dheweke wis dikalahake dening kabeh kelompok denominasi utama kalebu donya sekuler.

Info liyane babagan Internet Ministries

njaluk Ing Tutul

  • Ministri Internet
  • PO Box 2661
    Davenport, IA 52809
  • 563-484-8001
  • alamat email iki lagi direksa saka spambots. Sampeyan kudu aktif JavaScript kanggo ndeleng.