CB Profile
  • Register
userqJrhxrc4uI7IYon2
OFFLINE

Gereja Kristus Sheridan Utara

0
3156
Gereja Kristus Sheridan Utara
1313 N. Sheridan Road
-
Tulsa
Oklahoma
74115-6851
Amerika Serikat
(918) 835-1494
Mark Farris
mfarris@tulsaconnect.com
140
-
-
-
7: 00
5: 00
9: 30
10: 30
Ora Ana
-
Ora Ana
Ora Ana
Ora Ana
Ora Ana
Ora Ana
Ora Ana
Ora Ana
Ora Ana
Ora Ana
Ora Ana
Ora Ana
Ora Ana
-
-
Ora Ana
Ora Ana
Ora Ana

njaluk Ing Tutul

  • Ministri Internet
  • PO Box 146
    Spearman, Texas 79081
  • 806-310-0577
  • alamat email iki lagi direksa saka spambots. Sampeyan kudu aktif JavaScript kanggo ndeleng.