CB Profile
  • Register
kcoc
OFFLINE

Kannapolis gereja Kristus

0
3464
Kannapolis gereja Kristus
2315 Concord Lake Road
-
Kannapolis
North Carolina
28083
Amerika Serikat
(704) 786-3510
Informasi Panjaluk
info@kannapolischurchofchrist.org
220
Kirk D. Sams
-
-
7: 00PM
6: 00PM
9: 00AM
10: 00AM
Ya
Sawetara usaha pelayanan kalebu:
Ya
Ya
Ora Ana
Ora Ana
Ya
Ya
Ora Ana
Ora Ana
Ora Ana
Ora Ana
Ya
Ora Ana
-
-
Ya
Ya
Ya

njaluk Ing Tutul

  • Ministri Internet
  • PO Box 146
    Spearman, Texas 79081
  • 806-310-0577
  • alamat email iki lagi direksa saka spambots. Sampeyan kudu aktif JavaScript kanggo ndeleng.