CB Profile
  • Register
nbchurchofchristny
OFFLINE

Gereja Bronx Utara

0
1883
Gereja Bronx Utara
563 East Tremont Avenue
-
Bronx
New York
10457
USA
347-658-6186
Stephen Fialor
nbcocny@gmail.com
200
Paul Oppong
Daniel Obeng
Iskak Ofosu
-
-
-
-
-
-
-
7pm nganti 9pm
Ora ana sembahyang sore
10: 00am nganti 11: 00am
11a: 00am nganti 1: 00pm
Ya
Bro. Paul Oppong
Ora Ana
Ora Ana
Ya
Ya
Ya
Ora Ana
Ya
Ora Ana
Ya
Ora Ana
Ya
Ora Ana
Daniel Obeng
Iskak Ofosu
Ya
Ya
Ya

njaluk Ing Tutul

  • Ministri Internet
  • PO Box 146
    Spearman, Texas 79081
  • 806-310-0577
  • alamat email iki lagi direksa saka spambots. Sampeyan kudu aktif JavaScript kanggo ndeleng.