CB Profile
  • Register
nika timur
OFFLINE

Gereja Katolik Lestari

0
3035
Gereja Katolik Lestari
4010 State Route 605
-
Galena
Ohio
43021
Amerika Serikat
(614) 582-5267
Terry McGiffin
terrymcgiffin@aol.com
65
Dana Slingluff
-
-
7: 00
6: 00
9: 30
10: 30
Ya
-
Ya
Ya
Ora Ana
Ora Ana
Ya
Ora Ana
Ya
Ora Ana
Ora Ana
Ora Ana
Ya
Ora Ana
-
-
Ya
Ora Ana
Ya

njaluk Ing Tutul

  • Ministri Internet
  • PO Box 146
    Spearman, Texas 79081
  • 806-310-0577
  • alamat email iki lagi direksa saka spambots. Sampeyan kudu aktif JavaScript kanggo ndeleng.