Apa anggota pasamuwan-pasamuwan Kristus pracaya marang lair prawan?
  • Register

Ya. Pernyataan ing Yesaya 7: 14 dijupuk minangka ramalan saka lair prawan Kristus. Saperangan ayat-ayat Perjanjian Anyar kayata Matius 1: 20, 25, ditampa kanthi pasuryan minangka deklarasi prawan. Kristus ditampa minangka Putra Putraning Allah kang tunggal, nyathetake ing sarirane wong sing sampurna lan sampurna manawa.

njaluk Ing Tutul

  • Ministri Internet
  • PO Box 146
    Spearman, Texas 79081
  • 806-310-0577
  • alamat email iki lagi direksa saka spambots. Sampeyan kudu aktif JavaScript kanggo ndeleng.