Pira pasamuwan-pasamuwan Kristus ana?
  • Register

Daftar paling dipercaya paling anyar sing dianggep luwih saka 15,000 gereja-gereja Kristus. "Christian Herald," sawijining publikasi agama umum sing nyatakake statistik babagan kabeh pasamuwan-pasamuwan, prakiraan yen anggota gereja Kristus saiki total 2,000,000. Ana luwih saka wong 7000 sing martakake publik. Keanggotaan gereja paling banter ing negara bagian kidul Amerika Serikat, utamane Tennessee lan Texas, senadyan jemaah ana ing saben 50 negara lan luwih saka wolung puluh negara manca. Ekspansi misionaris wis paling wiyar wiwit Perang Dunia kaping loro ing Eropah, Asia lan Afrika. Luwih saka 450 buruh wektu lengkap sing didhukung ing manca negara. Gereja-gereja Kristus saiki wis kaping lima minangka akeh anggota sing dilapurake ing Sensus Keagamaan AS 1936.

njaluk Ing Tutul

  • Ministri Internet
  • PO Box 2661
    Davenport, IA 52809
  • 563-484-8001
  • alamat email iki lagi direksa saka spambots. Sampeyan kudu aktif JavaScript kanggo ndeleng.