Pulpit Preview
  • Register

Mark N. Posey, Editor


Pulpit Preview minangka périodik religius kanggo preachers. Gratis lan bisa ditampa kanthi ngirim panyuwunan menyang: alamat email iki lagi direksa saka spambots. Sampeyan kudu aktif JavaScript kanggo ndeleng..

Mark wis dadi Menteri Pulpit ing Gereja Austinville Kristus wiwit 1994. Dheweke nduweni gelar sarjana saka Universitas Freed-Hardeman, Universitas Lipscomb lan Seminari Reformasi. Nalika ing FHU, dheweke dadi panampa saka beasiswa Guy N. Woods kanggo piwucal. Dheweke wis ngajar kursus kuliah Alkitab tingkat ing Bear Valley Bible Institute, International Christian College, lan Universitas Faulkner. Dheweke wis kerja misi ing Kapuloan Karibia lan Eropa Wétan. Panjenenganipun ngajaraken wekdal lan khotbah ing Ukraina saben taun. Panjenenganipun martakake papat utangan enem paseksen saben taun lan ngandani kuliah lan seminar ing sesambetan. Dheweke dadi direktur co-director kanggo Morgan County minggu ing Maywood Christian Camp ing Hamilton, AL lan serves ing papan penasehat. Dheweke kerja rapet karo program Lads to Leaders.

Panjenenganipun nerbitake jurnal religius kanggo para preachers kanthi judhul Pulpit Preview. Gratis lan bisa ditampa kanthi ngirim panyuwunan menyang: alamat email iki lagi direksa saka spambots. Sampeyan kudu aktif JavaScript kanggo ndeleng..


Pitu Dimensi Cinta!

Kanggo Gusti Allah minangka Kamulyan gedhe-gedhe sing wis ditindakake!


Napa We Wedi Sampeyan Wedi Allah!

Carane Mbangun Gereja Lokal Kuwat!

njaluk Ing Tutul

  • Ministri Internet
  • PO Box 2661
    Davenport, IA 52809
  • 563-484-8001
  • alamat email iki lagi direksa saka spambots. Sampeyan kudu aktif JavaScript kanggo ndeleng.