Misi Surya Filipina
  • Register



Nyebarake Lampu menyang Gateway Asia



A Bangsa Utama Lan Gerbang Strategis Way Kanggo Asia

Kanthi kapuloan 7,000 lan populasi 104 sing akeh, Filipina minangka negara utama lan gatit strategis ing Asia. Akeh wong-wong Filipina sing kerja ing China, negara-negara Asia liyane, lan negara-negara Timur Tengah, sing duwe posisi sing duwe pengaruh.

A Role Key And Time For The Solar Player

Gréja Gusti wis ana ing Filipina suwene pirang-pirang taun amarga usaha misi sing saiki lan saiki. Dina iki ana kira-kira Kongregasi 800. Para pandhita Kristen Filipi siap kanggo luwih evangelisasi negara lan narik kawigaten wutah liyane kanggo Gereja, nanging kudu sumber daya kanggo ngatasi sawetara tantangan.

Akeh pasamuwan ing Filipina duwe pandhita utawa partai wektu. Pamuter surya bisa nyedhiyani kabeh kelompok pasamuwan lan kelas kanthi ajaran sing jero. Uga, akeh wilayah ing Filipina sing adoh lan ora bisa digayuh. Pamuter surya digawe kanggo wektu lan panggonan kaya iki.

Solar Player


Solar Player

Ing 2014 Sunset miwiti upaya multi-benua utama kanthi nggunakake pemain audio sing nganggo tenaga surya kanggo nggayuh donya kanthi Injil. Acara Solar terus nyebarake Sabda ing sajagat. The Solar Player ngemot babagan jam 400 Alkitab lan Latihan Alkitab.

Rencana

Rencana kanggo Solar Mission Philippines kanggo nutupi bangsa kasebut karo Sabda Jahweh kanthi ndhistribusake pemain solar 2,000 basa Inggris ing Filipina ing pungkasan 2018. Wong-wong mau bakal diwènèhaké marang kabèh jamaah ing negara, kanggo manéka kagiatan pelayanan, lan para pemimpin gereja lan penginjil sing bakal nandur lan ngiyataké pasamuwan-pasamuwan lan dadi para sadulur.

Upaya negoro kanggo ngamanake pendanaan sing dibutuhake wiwit Januari 24th lan bakal ngliwati Desember 31, 2018. Ewon jamaah lan individu bakal dijaluk supaya ndhukung usaha kasebut.

Liwat welas asih donor anonim, peparinge Sunset International Bible Institute bakal dicocogake kanggo dollar. Hadiah kanggo Misi Surya kualifikasi kanggo pertandhingan iki.

Nelpon Sunset ing 800-658-9553 kanggo informasi luwih lengkap babagan Solar Player kanggo Filipina utawa ngunjungi situs web ing http://www.sibi.cc/solar.



njaluk Ing Tutul

  • Ministri Internet
  • PO Box 2661
    Davenport, IA 52809
  • 563-484-8001
  • alamat email iki lagi direksa saka spambots. Sampeyan kudu aktif JavaScript kanggo ndeleng.