Ballina

La kishat e Krishtit

Kush janë kishat e Krishtit dhe çfarë besojnë ata?

Ne nuk jemi të emëruar dhe nuk kemi selinë qendrore apo president. Kreu i kishës nuk është tjetër veçse Jezu Krishti (Efesianët 1: 22-23).

Çdo kongregacion i kishave të Krishtit është autonom, dhe është Fjala e Perëndisë që na bashkon në një Besim (Efesianët 4: 3-6). Ne ndjekim mësimet e Jezu Krishtit dhe Apostujve të tij të shenjtë, dhe jo mësimet e njeriut. Ne jemi vetëm të krishterë!

A Mesazhi i Shpresës dhe Frymëzimit

  • Jeni kërkim për një të re familja e kishës për të mësuar dhe për të adhuruar? Ne do të dëshironim di më shumë rreth jush dhe familjes suaj. Kishat e Krishtit ju mirëpresin.
  • Duke kërkuar për më të fundit predikim? Dëgjoni ose shkarkoni një kopje sot. Hyni në faqen tonë predikimet për të dëgjuar nga një numër predikuesish në mbarë botën.
  • Bashkohu me ne këtë të diel për adhurim! Ne kemi mijëra kongregacione në mbarë botën për lehtësinë tuaj. Vizitoni drejtoritë tona online për të gjetur një kishë pranë jush.
  • Regjistrohu

Mësoj Rreth Kishës sonë

Ne flasim ku flet Bibla dhe ne heshtim ku Bibla është e heshtur. Ne nuk jemi të emëruar dhe nuk kemi selinë qendrore apo president.
Lexo më shumë kishat e Krishtit
Koka e kishës nuk është tjetër veçse vetë Jezu Krishti (Efesianët 1: 22-23).

Çdo kongregacion i kishave të Krishtit është autonom, dhe është Fjala e Perëndisë që na bashkon në një Besim (Efesianët 4: 3-6). Ne ndjekim mësimet e Jezu Krishtit dhe Apostujve të tij të shenjtë, dhe jo mësimet e njeriut. Ne jemi vetëm të krishterë!
Lexo më shumë

Çfarë ju mund të presin

kur na vizitoni Lutja: Gjatë shërbesës së adhurimit disa prej burrave do të udhëheqin kongregacionin në lutje publike.
We adhuroni Perëndinë në frymë dhe në të vërtetën
Këndimi: Ne do të këndojmë së bashku disa këngë dhe himne, të udhëhequr nga një ose më shumë udhëheqës të këngëve. Këto do të këndohen me një kapele (pa shoqërimin e instrumenteve muzikore).

Darka e Zotit: Ne marrim Darka e Zotit çdo të diel, duke ndjekur modelin e kishës së shekullit të parë.
Lexo më shumë

Filipinet e Misionit Solar

Me mbi ishujt 7,000 dhe një popullsi në rritje prej 104 milion, Filipinet janë një komb i madh dhe portë strategjike për në Azi.
Gjeni se si Për t'u përfshirë

Shumë filipinas punojnë në Kinë, në vende të tjera aziatike, madje edhe në vendet e Lindjes së Mesme, ku ata kanë pozita me ndikim. Një rol dhe kohë e rëndësishme për Solar Player.

Kisha e Zotit ka qenë në Filipine për shumë vite për shkak të përpjekjeve të mëparshme dhe aktuale të misionit. Sot ka një kongregacion 800 të vlerësuar.
Lexo më shumë

Ne jemi të pasionuar

Trupi i Krishtit


Kishat e Krishtit ju mirëpresin të adhuroni Zotin me ne. Ne jemi këtu për t'i shërbyer Perëndisë dhe për t'ju ndihmuar në ecjen tuaj me Zotin. Vizitoni kishën e Krishtit në komunitetin tuaj. Është gjithmonë një kënaqësi për t'i shërbyer familjes së Perëndisë. Nëse mund të jemi të ndonjë shërbimi, mos hezitoni të telefononi ose të shkruani.

Mësoni Më Tepër Rreth Nesh

Shkarko Predikime
Lexoni Blogun tonë
Ekipi ynë
Video
"Kisha e Krishtit është pikërisht ajo që unë dhe familja ime po kërkonin dhe duhej. Jemi mirënjohës ndaj Ministrive të Internetit për ndarjen e ungjillit të Krishtit me ne. Zoti eshte i mire!"

tonë Ministria e Internetit

Silbano Garcia, II. evangjelist
Silbano Garcia, II. shërben si ungjilltar për kishat e Krishtit dhe është themeluesi i Ministrive të Internetit. Vëlla Garcia ka bërë punë misionare në shtetet e Kalifornisë, Kolorados, Florida, Idaho, Iowa, Nju Jork dhe Teksas. Ai gjithashtu ka predikuar në mbledhjet e ungjijve anembanë botës. Në maj 1, 1995 ai ishte i dobishëm në vendosjen e Internet Gateway parë për kishat e Krishtit në mbarë botën në www.church-of-Christ.org. Kjo ministri online vazhdon të shërbejë si një qendër në internet për kishat e Krishtit në mbarë botën.

Vëlla Garcia njihet si Evangjelist i Internetit dhe pionier në fushën e Ungjillizimit të Internetit. Ai ka qenë i dobishëm për të ndihmuar qindra kongregacione në përdorimin e internetit si një mjet për përhapjen e Ungjillit të Jezu Krishtit. Përpjekjet e tij në internet janë vërejtur nga të gjitha grupet e mëdha fetare, duke përfshirë botën botërore.

Mësoni më shumë për ministritë e internetit

Marr Në kontakt

  • Ministritë e internetit
  • PO Box 146
    Spearman, Texas 79081
  • 806-310-0577
  • Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Ju duhet të aktivizoni Java skriptet për të parë atë.