Përpjekjet e Ndihmës së Fatkeqësive të Kishave të Krishtit
  • Regjistrohu


Përpjekjet e Kishave të Krishtit për Ndihmën ndaj Fatkeqësive menjëherë i përgjigjen çdo katastrofe të madhe në Shtetet e Bashkuara kontinentale. Ne kontaktojmë me udhëheqjen e Kishave lokale të Krishtit në ose pranë një zone të madhe fatkeqësish. Nëse udhëheqja thotë se kongregacioni i tyre lokal dëshiron të ndihmojë, dërgojmë dhe ia dorëzojmë atij kongregacioni kamionë ngarkesash ushqimesh emergjente, higjienë personale, kujdesin e foshnjave, ujë, pastrim dhe paleta të nevojave themelore shtesë, për t'u shpërndarë viktimave të katastrofave . Këto furnizime duhet t'u jepen të gjithë atyre që janë prekur nga fatkeqësia, pavarësisht nga raca, besimi, origjina, gjinia ose preferenca fetare. Ne jemi një korporatë jofitimprurëse 501 (c) (3). që punëson pesëmbëdhjetë persona të paguar. Suksesi i organizatës sonë është për shkak të qindra vullnetarëve që na ndihmojnë. Vullnetarët na ndihmojnë të mbushim shumicën e këtyre furnizimeve në depo tonë në Nashville, në mënyrë që ata të jenë gati të shpërndahen sapo të pranohen, madje edhe shoferët e kamionëve janë vullnetarë. Kishat lokale të Krishtit të kongregacioneve në të gjithë vendin vullnetarisht kohën e tyre dhe shpërndajnë furnizimet e dhëna për viktimat e fatkeqësive në zonën e tyre.NA KONTAKTONI

Adresa postare:
Kisha e Krishtit për Ndihmën ndaj Fatkeqësive, Inc
PO Box 111180
Nashville, TN 37222-1180

Adresa e rrugës:
410 Allied Drive
Nashville, TN 37211

Telefoni: 615-833-0888
Pa pagesë: 1-888-541-2848
Fax: 615-831-7133
Faqja e internetit: www.disasterreliefeffort.org
E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Ju duhet të aktivizoni Java skriptet për të parë atë.


Marr Në kontakt

  • Ministritë e internetit
  • PO Box 146
    Spearman, Texas 79081
  • 806-310-0577
  • Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Ju duhet të aktivizoni Java skriptet për të parë atë.