Ekipi i Reagimit të Fatkeqësive të Kishave të Krishtit

Kishat e Krishtit
  • Regjistrohu


Ekipi i Reagimit të Katastrofave është menjëherë në dispozicion të kongregacionit lokal në zonën e goditur nga fatkeqësitë. Qëllimi i Ekipit të Reagimit ndaj Fatkeqësive është të ndihmojë kongregacionin lokal në rekrutimin dhe marrjen e vullnetarëve për të ndihmuar me nevojat emocionale dhe shpirtërore të viktimave të fatkeqësive dhe për t'i ndihmuar ata në fazën e pastrimit dhe rindërtimit.
â € <
Ekipi i Reagimit të Katastrofave do të sjellë në vijim në faqen e fatkeqësisë për të ndihmuar kongregacionin lokal në kontaktet me komunitetin e tyre:
â € <
Kuzhinë Mobile
Mobile Shower Trailer
Koordinatorët e trajnuar
Rimorkio të pajisura plotësisht me mjet
Kits për shëndetin
Kits për pastrim
Kits për fëmijë
Kits shkollore

Ekipi i Reagimit të Katastrofave blen ushqimin që u shërbehet komuniteteve të tëra në zonat e fatkeqësive, si dhe materialeve të ndërtimit, furnizimeve shtëpiake, veglave, heqjes së mbeturinave, etj. Për ata pa / të siguruar.
â € <


ÇFARË OFROHET EKIPI I REASONIT PËR KASTRONI
â € <
Koordinatorët e trainuar të reagimit 1st vullnetarë sollën në ndihmë të kongregacionit tuaj të ngritur një përpjekje lehtësuese duke punuar me shpërndarjen, pastrimin dhe rindërtimin e fazave
â € <
30 'Njësia e Kuzhinës Tregtare të çuar në shërbim të ushqimeve 3,000-4,000 / ditë për komunitetin dhe vullnetarët
â € <
1st Response Semi Tool Trailer dhe disa rimorkiot shtesë të pajisur me mjet të ngarkuar me gjeneratorë, sharrëza me zinxhirë, lopata, çekiçë, karroca dore, në thelb çdo mjet që do të nevojitet nga vullnetarët
â € <
RV-të sollën për të ndihmuar vullnetarët e shtëpive
â € <
Rimorkio dushi për përdorim vullnetar
â € <
Baza e të dhënave të mijëra vullnetarëve të cilët kanë nënshkruar me DRT që janë thirrur për të punuar
â € <
Ekipi i Reagimit të Fatkeqësive ndihmon për të blerë ushqime dhe materiale ndërtimi

Ekipi i Reagimit të Fatkeqësive të Kishave të Krishtit
836 S. Brown Shkolla Rruga
Vandalia, OH 45377
â € <
Faqja e internetit: www.churchesofchristdrt.org
Email: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Ju duhet të aktivizoni Java skriptet për të parë atë.


Ne do të ishim të lumtur të jepnim çdo informacion të mëtejshëm që mund t'ju kërkojë. Ne jemi në dispozicion për të ardhur në kongregacionin tuaj për një prezantim të përpjekjeve të fundit të ndihmës. Ju lutemi telefononi Ekipin e Reagimit të Fatkeqësive për të caktuar një prezantim.
â € <
Nëse dëshironi më shumë informacion ju lutem kontaktoni Steve Liles në 937-689-5725 ose Karen Kofahl në 214-734-9647.

Marr Në kontakt

  • Ministritë e internetit
  • PO Box 146
    Spearman, Texas 79081
  • 806-310-0577
  • Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Ju duhet të aktivizoni Java skriptet për të parë atë.