Kategoria Blog

Kishat e Krishtit
  • Regjistrohu

Shkrime

Ne nuk jemi të emëruar dhe nuk kemi selinë qendrore apo president. Koka e kishës nuk është tjetër veçse vetë Jezu Krishti (Efesianët 1: 22-23).

Çdo kongregacion i kishave të Krishtit është autonom, dhe është Fjala e Perëndisë që na bashkon në një Besim (Efesianët 4: 3-6). Ne ndjekim mësimet e Jezu Krishtit dhe Apostujve të tij, dhe jo mësimet e njeriut. Ne jemi vetëm të krishterë!

Ne flasim ku flet Bibla dhe ne heshtim ku Bibla është e heshtur.

Lajme të mira: Infrastruktura e re për ministritë e internetit

Kemi përfunduar të gjitha përmirësimet në rrjetin tonë dhe kohët e fundit kemi nisur uebsajtin tonë të ri. Ky kornizë e re online është projektuar për të përfituar nga kishat e Krishtit dhe nga të gjithë ata që kërkojnë mënyrën më të shkëlqyer të Perëndisë. Infrastruktura jonë e re do të përfshijë një numër karakteristikash dhe përmirësimesh të reja që do t'i shërbejnë më mirë kishave të Krishtit në mbarë botën.

Drejtoritë tona botërore për kishat e Krishtit janë ridizajnuar dhe do të përfshijnë një aplikacion falas për të gjithë smartfonët Android dhe Iphones në të gjithë botën.

Ne jemi të ngazëllyer për të ardhmen për kishat e Krishtit në internet. Faleminderit për gjithçka që secili prej jush bën në vreshtin e Zotit. Dashuria dhe mbështetja juaj për ministrinë tonë është shumë e çmuar.

Ju lutemi mbani mend ne në lutjet tuaja ndërsa punojmë për t'i shërbyer më mirë kishave të Krishtit në mbarë botën. Zoti eshte i mire!

Marr Në kontakt

  • Ministritë e internetit
  • PO Box 146
    Spearman, Texas 79081
  • 806-310-0577
  • Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Ju duhet të aktivizoni Java skriptet për të parë atë.