Ekipi ynë i Servantëve

Kishat e Krishtit
  • Regjistrohu
Ne jemi të përkushtuar dhe të apasionuar në shërbimin ndaj familjes së Perëndisë dhe të gjithë atyre që kërkojnë Zotin. Ministritë e Internetit u krijuan për të inkurajuar dhe pajisur shenjtorët për shërbim në fitimin e shpirtrave të humbur për Krishtin.

"Gjithmonë di se Perëndia është brenda mundësive tuaja!"
- Silbano Garcia, II.

Olga dhe unë jemi të ngazëllyer për të ardhmen për kishat e Krishtit. Mijëra njerëz kanë ardhur tek Krishti për një periudhë njëzetvjeçare, që ne kemi qenë në linjë në botë. Çdo dhe gjithnjë e më shumë njerëz po kërkojnë të vërtetën rreth Fjalës së Perëndisë dhe kishës së Zotit. Ne premtojmë të bëjmë çmos për t'i shërbyer Zotit dhe familjes së Perëndisë. Secili është i çmuar para Zotit dhe ne duam të ndajmë ungjillin e Krishtit me të gjithë. Është lutja jonë që ju t'i afroheni më shumë Perëndisë teksa rriteni në njohjen e Fjalës së Perëndisë dhe në plotësinë dhe shtatësinë e Krishtit.

Me ndihmën e Perëndisë, ne do të bëjmë çmos për t'ju pajisur mjetet dhe njohuritë e nevojshme për përhapjen e ungjillit të Jezu Krishtit tek të gjithë në pjesën tuaj të botës. Qëndroni të fortë te Zoti dhe në fuqinë e fuqisë së Tij. Jezusi te do!

Silbano Garcia, II.
Ministritë e internetit

CEO / FounderHammond Burke është drejtor i Rrjetit të Transmetimit të Kishës së Krishtit - COCBN online në www.cocbn.com.

Vëlla Hammond është bashkuar me ministritë e internetit në një përpjekje të kombinuar për të nxitur ungjillizimin global nëpërmjet internetit. Për më shumë se dymbëdhjetë vjet, ai ka ndihmuar shumë kongregacione me nevojat e teknologjive të tyre. Ai ka bërë udhërrëfyesin për transmetimin e drejtpërdrejtë të videove mes kishave të Krishtit duke filluar me Kishën e Kishës së Krishtit në Durrës, në Teksas. Hammond Burke dhe Silbano Garcia, II kanë punuar së bashku për të rizhvilluar dhe përmirësuar infrastrukturën online të Ministrive të Internetit.

"Këto dy ministri janë mbledhur së bashku për të siguruar kishat e Krishtit me teknologjinë më të fundit në internet dhe streaming media. Unë jam shumë i emocionuar për ditët dhe vitet që vijnë kur kemi nisur të ndihmojmë kishat e Krishtit të përhapin ungjillin duke përdorur teknologjinë e transmetimit dhe të internetit Qëllimi ynë është të vendosim standarde dhe procese që do të lejojnë stafin e kishës të përqendrohet në shërbim duke përdorur mjetet tona si zmadhues të qëllimit të tyre ". - Hammond BurkeMichael Clark ka shërbyer Internet Ministries si një konsulent i teknologjive kompjuterike që nga 1997. Vëllai Mikaeli ka fituar mbi njëzet e tre vjet eksperiencë në fushën e teknologjive kompjuterike. Michael ka punuar si Analist i Sistemeve për Sprint, si Konsulent i Lartë i Winward IT Solutions, si Administrator i Sistemeve për Verizon dhe ka shërbyer si Inxhinier i Rrjetit.

Gjatë viteve, Michael na ka shërbyer mirë. Në 1997 ai ishte i dobishëm për të na futur në Sistemin Operativ të Microsoft Windows NT dhe më vonë me Sistemin Operativ të Microsoft Enterprise Server. Në atë kohë vendosëm të lëvizim nga sistemi operativ Unix në serverat e Microsoft Windows NT. Sot ne jemi kthyer në botën Unix me qëllim që të kursejmë shpenzimet e operimit. Ne mund të mbështetemi në pikat e forta të Michael-it në aftësitë e IT Solutions dhe Network Engineering.

Internet Ministritë janë të bekuar që ta kenë atë si një konsulent për teknologjitë kompjuterike. Michael Clark është një besimtar i krishterë dhe anëtar i kishës së Rrugës së Saturnit të Krishtit në Garland të Teksasit. Ai gjithashtu shërben si një Chaplain Prison në Dallas, Texas zonë.Pasi shërbeu 10 vite në USN, unë u lirua nga detyra aktive [dhe më vonë u pensionua si LCDR, USNR]. 23 vitet e ardhshme u shpenzuan për Eastman Kodak Co në Rochester, NY. Puna ime ishte si një inxhinier elektrik dhe përfshinte projektimin dhe prodhimin e produkteve në Divizionin e Bizneseve dhe Profesionale. Pushimi im i dytë ishte nga Eastman Kodak Management në moshën 52.

Rreth 10 vjet më parë, unë iu përgjigja një thirrjeje nga Zoti dhe Ati ynë për të përdorur talentet e mia dhe për të ndërtuar dhe mbajtur faqet e internetit. Kompjuterët kanë qenë vegla ime e madhe e zyrës për më shumë se 50 vite. Gjatë viteve të ardhshme për të paraqitur, kam zhvilluar disa faqe interneti për miqtë dhe kishat. Pas gjetjes së internetit të Kishave të Krishtit të Internetit, bashkëshortja ime dhe unë u pagëzuam në Kishën e Krishtit të Deltona në qershor 2014. Ju mund të shikoni faqen tonë të internetit dhe Facebook Page [që kam zhvilluar], duke klikuar këtu www.deltona-church-of-christ.org

Interneti siguron një mjet për komunikime të menjëhershme rreth globit tonë. Brezat e tanishëm dhe të rinj po mësojnë se si ta përdorin këtë burim. Ne, si ungjilltarë, duhet ta përdorim këtë burim për t'i sjellë burrat dhe gratë në kuvendet tona për të mësuar rreth Zotit dhe Shpëtimtarit tonë, Jezusit. Kjo është thirrja ime dhe ka rezultate të vërtetuara.

Terry TriselOlga Garcia luan një rol jetësor në operacionet e përditshme të Internet Ministritë. Ajo shërben si sekretare për ministritë e internetit. Ne marrim qindra e-mail në baza ditore, dhe Olga na ndihmon të përgjigjem email nga gratë dhe vajzat e reja në mbarë botën. Motra Olga aktualisht po mëson të punojë me një numër të teknologjive të reja të zhvillimit të internetit që do të përfitojnë Ministritë e Internetit dhe kishat e Krishtit në internet. Ne jemi me të vërtetë të bekuar që ta kemi atë në ekipin tonë.

"Ministritë e internetit janë një mjet i shkëlqyeshëm për të arritur në botë me ungjillin e Jezu Krishtit. Dua të bëj gjithçka që mundem për t'i shërbyer Zotit dhe mbretërisë së Tij. - Olga Garcia

Marr Në kontakt

  • Ministritë e internetit
  • PO Box 146
    Spearman, Texas 79081
  • 806-310-0577
  • Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Ju duhet të aktivizoni Java skriptet për të parë atë.