Predikime
  • Regjistrohu
Faleminderit që vizituat faqen tonë të Sermoneve Online. Le të inkurajoheni kur dëgjoni një mesazh nga Fjala e Perëndisë. Predikimet tona Online do të shërbejnë për të përfituar nga të gjithë të krishterët dhe ata që kërkojnë të dinë më shumë për Zotin. Ne kemi bashkuar një listë mbarëbotërore të predikimeve online nga një numër predikuesish të shëndoshë të ungjillit.

Nëse dëshironi të keni predikimet tuaja online të lidhura në këtë faqe, mund të na dërgoni email në Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Ju duhet të aktivizoni Java skriptet për të parë atë.. Kërkesa juaj do t'i jepet konsideratë serioze.

Në Menunë kryesore të listuara më sipër mund të klikoni në ndonjë nga lidhjet që gjenden në skedën Sermons për të hyrë në predikimet tona online.

Është një gëzim dhe një bekim për t'i shërbyer kishave të Krishtit dhe botës në linjë me lajmin e mirë të Jezu Krishtit, Zotit. Ne shpresojmë që të shërbejmë ty. Hiri i Perëndisë, dashuria e Jezusit dhe paqja e Shpirtit të Shenjtë të jenë me ju dhe me familjen tuaj përgjithmonë.

A ka kisha apo ministri juaj një faqe interneti?

Ne mund te te ndihmojme. Website Builder ynë në internet është i lehtë për t'u përdorur dhe i lirë për t'u përdorur me ndonjë nga planet tona të pagesave të paguar web. Nëse është e nevojshme ne mund të krijojmë një faqe interneti profesionale me kosto të ulët. Kliko këtu ose në logon e internetit për më shumë detaje.

Marr Në kontakt

  • Ministritë e internetit
  • PO Box 146
    Spearman, Texas 79081
  • 806-310-0577
  • Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Ju duhet të aktivizoni Java skriptet për të parë atë.