Silbano Garcia, II.

Kishat e Krishtit
  • Regjistrohu
Silbano Garcia, II. shërben si ungjilltar për kishat e Krishtit dhe është themeluesi i Ministrive të Internetit. Maj 1, 1995 ai ishte i dobishëm në vendosjen e Portës së parë të Internetit për kishat e Krishtit në mbarë botën të njohur si Church-of-Christ.org. Zoti e ka përdorur atë në vendosjen e pesë kongregacioneve dhe ai ka pagëzuar shpirtrat 1,526 në trupin e Jezu Krishtit. Vetëm Perëndia e di numrin e shpirtrave që kanë ardhur tek Krishti nëpërmjet studimeve tona biblike në internet dhe nëpërmjet Ministrive të Internetit. Vëlla Garcia është bërë e njohur si një Evangjelist në Internet dhe është pioniere në fushën e Ungjillizimit të Internetit. Ai ka qenë i dobishëm për të ndihmuar qindra kongregacione në përdorimin e internetit si një mjet për përhapjen e Ungjillit të Jezu Krishtit.

Vëlla Garcia është një i krishterë entuziast i cili është dinamik në predikimet dhe prezantimet e tij. Qasja e tij pozitive ndaj Ungjillizimit Botëror është ngjitëse dhe ju do të inkurajoheni nga ky shërbëtor i Krishtit. Perëndia e ka bekuar Vëlla Garcën me dhuratën e fitimit të njerëzve në trupin e Jezu Krishtit. Ai ka udhëtuar në pjesë të shumta të botës në një përpjekje për të promovuar Ungjillin e Krishtit dhe Ungjillizimin Botëror midis kishave. Vëlla Garcia vazhdon të shërbejë si një ungjilltar, i cili vetëm intereson të ndërtojë trupin e Jezu Krishtit, Zotit dhe Shpëtimtarit tonë.

Beso në Zotin!
Shkarko Këtu


Ka ardhur koha!
Shkarko Këtu


Ji i fortë në Zotin!
Shkarko Këtu

Marr Në kontakt

  • Ministritë e internetit
  • PO Box 146
    Spearman, Texas 79081
  • 806-310-0577
  • Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Ju duhet të aktivizoni Java skriptet për të parë atë.