Filipinet e Misionit Solar
  • RegjistrohuPërhapja e dritës në një portë të AzisëNjë komb i madh dhe një rrugë strategjike për në Azi

Me mbi ishujt 7,000 dhe një popullsi në rritje prej 104 milion, Filipinet janë një komb i madh dhe portë strategjike për në Azi. Shumë filipinas punojnë në Kinë, në vende të tjera aziatike, madje edhe në vendet e Lindjes së Mesme, ku ata kanë pozita me ndikim.

Një rol kyç dhe koha për lojtarin diellor

Kisha e Zotit ka qenë në Filipine për shumë vite për shkak të përpjekjeve të mëparshme dhe aktuale të misionit. Sot ka një kongregacion 800 të vlerësuar. Të krishterët filipianë janë gati të evangjelizojnë më tej vendin e tyre dhe të nxisin një periudhë tjetër rritjeje për Kishën, por ata kanë nevojë për burime për të kapërcyer disa sfida.

Shumë kisha në Filipine kanë ose predikues me kohë të pjesshme ose aspak. Lojtar diellor mund të ofrojë grupe të tëra të kishave dhe klasave me mësimdhënie të thellë. Gjithashtu, shumë zona në Filipine janë të largëta dhe të vështira për t'u arritur. Lojtar diellor është bërë për një kohë dhe vend të tillë si kjo.

Lojtar diellor


Lojtar diellor

Në 2014 Sunset filloi një përpjekje të madhe për shumë kontinente duke përdorur lojtarët me zë të mbajtur me dorë të energjisë diellore për të arritur botën me Ungjillin. Ngjarja diellore vazhdon të përhapë Fjalën në pjesën tjetër të botës. Solar Player përmban mbi 400 orë të Biblës dhe Trajnimit të Biblës.

Plani

Plani për Solar Mission Filipinet është të mbulojë atë komb me Fjalën e Perëndisë duke shpërndarë 2,000 lojtarët diellorë të gjuhës angleze në Filipine deri në fund të 2018. Ato do t'u sigurohen të gjitha kongregacioneve në vend, përpjekjeve të ndryshme të ministrisë, dhe drejtuesve të kishës dhe ungjilltarëve që do të mbjellin dhe forcojnë kishat dhe do të pjekin vëllezërit.

Një përpjekje mbarëkombëtare për të siguruar fondet e nevojshme filloi Janar 24th dhe do të kalojë përmes dhjetorit 31, 2018. Mijëra kongregacione dhe individë do t'u kërkohet të mbështesin këtë përpjekje.

Përmes bujarisë së një dhuruesi anonim, dhuratat për Sunset International Bible Institute do të përputhen me dollarin për dollarin. Dhuratat për Misionin Diellor kualifikohen për këtë ndeshje.

Telefononi Sunset në 800-658-9553 për të marrë më shumë informacion në lidhje me Solar Player për Filipinet ose vizitoni faqen e internetit të tyre në http://www.sibi.cc/solar.Marr Në kontakt

  • Ministritë e internetit
  • PO Box 146
    Spearman, Texas 79081
  • 806-310-0577
  • Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Ju duhet të aktivizoni Java skriptet për të parë atë.