Sabaraha gereja Kristus aya?
  • ngadaptar

Estimabiliti estimasi anu panganyarna didaptarkeun langkung ti 15,000 gereja individu Kristus. "Christian Herald," publikasi agama umum anu nampilkeun statistik ngeunaan sagala gereja ngira-ngira yén kanggotaan total gereja Kristus nyaeta 2,000,000. Aya leuwih ti lalaki 7000 anu da'wah masarakat awam. Kaanggotaan gareja pangpentingna di nagara kidul Amérika Serikat, utamana Tennesse sareng Texas, najan jamaah aya di unggal lima puluh nagara bagian sareng di langkung ti dalapan puluh nagara deungeun. Perluasan misionaris parantos ngalebetkeun saatos kadua Perang Dunya di inropa, Asia sareng Afrika. Leuwih ti pagawe 450 full time dirojong di luar negeri. Gereja Kristus ayeuna gaduh lima kali saloba anggota salami dilaporkeun dina Sénsus Agama Amérika Sarikat 1936.

meunangkeun dina Toel

  • Menteri internét
  • PO Box 2661
    Davenport, IA 52809
  • 563-484-8001
  • alamat surélék ieu keur ditangtayungan ti spambots. Anjeun kudu diaktipkeun JavaScript pikeun nempokeunana.