Sakumaha sering ieu dahar peuting-dintenna?
  • ngadaptar

Ieu diperkirakeun yén unggal anggota Gareja bakal ngumpul pikeun ibadah di dinten saban Gusti. Bagéan puseur dina ibadah mangrupa dahar beurang PANGERAN (Rasul 20: 7). Iwal ngahalangan providentially, tiap anggota nganggap janjian mingguan kieu ngariung. Dina sababaraha waktos, sapertos di kasus kasakit, dahar peuting PANGERAN dibawa ka jalma anu ngahalangan teu ngadatangan ibadah.

meunangkeun dina Toel

  • Menteri internét
  • PO Box 146
    Spearman, Texas 79081
  • 806-310-0577
  • alamat surélék ieu keur ditangtayungan ti spambots. Anjeun kudu diaktipkeun JavaScript pikeun nempokeunana.