Tim kami tina Para
  • ngadaptar
Kami dedicated sareng gairah tentang kulawarga kulawarga sareng sadaya anu milarian PANGERAN. Ministries Internét dijieun pikeun ngadorong sareng digitus wali pikeun mentri dina unggul jiwa kaleungitan pikeun Kristus.

"Sok saha Gusti aya di jangkauan anjeun!"
- Silbano Garcia, II.

Olga sareng abdi bungah sareng masa depan pikeun gereja Kristus. Rébuan jalma datang ka Al Masih salami période dua puluh taun, urang parantos ngajalanan saatos dunya. Saban-jalma urang sapopoé beuki milari neangan bebeneran ngeunaan Kecap Gusti sareng garéja Gusti urang. Urang janji mun ngalakukeun urang pikeun pami di Gusti sareng kulawarga Allah. Saha bae anu sateuacanna Gusti, sareng urang hoyong bagikeun manéh ku sadayana. Prayerta doa urang anu nu anjeun bakal ngadeukeutan ka Alloh nalika anjeun tumuwuh dina pangaweruh Kecap Allah sareng dina fullness na stature Kristus.

Kalayan pitulung Allah urang tiasa nampilkeun waktosna pikeun bantosan alat sareng pangaweruh nu dipikabutuh pikeun nyebarkeun Injil Yesus Kristus ka sadaya anu aya di bagean dunya. Tetep kuat dina PANGERAN sareng dina kakawasaan-Na. Yesus bogoh ka anjeun!

Silbano Garcia, II.
Menteri internét

CEO / Ngadegkeun



Hammond Burke nyaéta Diréktur Garéja Broadcast Network Garéja Kristus - COCBN online di www.cocbn.com.

Brother Hammond ngiringan Menteri Internét di usaha gabungan pikeun ngamajukeun evangelism global via Internet. Salila leuwih dua belas taun manehna geus nulungan seueur jamaah sareng kabutuhan téknologi maranéhanana. Anjeunna ngayunkeun jalan kanggo video streaming hirup di antara gereja Kristus anu dimimitian ku Gunung View Garéja Kristus di Dallas, Texas. Hammond Burke sareng Silbano Garcia, II digawekeun babarengan pikeun ngembarkeun sareng ningkatkeun infrastruktur online Ministries Internet.

"Dua menteri ieu parantos ngumpul pikeun nyayogikeun gereja Kristus ku pang anyarna dina téknologi wéb sareng raraykeun média. Kami bungah kacida tentang poe sareng taun bakal sumping salaku urang ngadeukeutan pikeun ngabantosan gereja Kristus nyebarkeun Injil ku ngagunakeun téknologi siaran jeung wéb. ... Ieu tujuan urang pikeun ngadegkeun standar sareng proses anu bakal ngidinan staf garéja bade difokuskeun mentri ngagunakeun alat-alat urang salaku magnifiers tina tujuanana. " - Hammond Burke



Michael Clark tos seueur Ministries Internét salaku konsultan téknologi komputer ti 1997. Adi Michael parantos mésér langkung langkung ti dua puluh tilu taun dina widang téknologi komputer. Michael parantos digawé salaku Systems Analyst pikeun Sprint, salaku konsultan sénior ka Winward IT Solutions, salaku Systems Administrator pikeun Verizon, sareng wadah Network Insinyur.

Leuwih taun Michael dilayanan urang ogé. Dina 1997 anjeunna parantos pikeun ngawanohkeun urang kana Operating System Microsoft Windows NT teras engké sareng Operating System Microsoft Enterprise Server. Mulang teras urang mutuskeun ngalih ti Unix Operating System kana pangladén Microsoft Windows NT. Dinten ieu kami parantos balik ka dunya Unix pikeun nyimpen-biaya operasi. Kami tiasa ngandelkeun kaunggulan Michael dina Leyuran IT sareng kaahlian Téknik Jaringan.

Internet Ministries dikaruniai anjeunna salaku konsultan téknologi komputer. Michael Clark mangrupakeun Kristen satia sareng anggota garéja Saturnus Jalan Kristus di Garland, Texas. Anjeunna oge ngagaduhan salaku pendeta panjara di wewengkon Dallas, Texas.



Saatos ngaladénan taun 10 dina USN, kuring dileupaskeun tina tugas aktip [sareng engké pensiunan salaku LCDR, USNR]. Taun 23 kuring salajengna ieu spent pikeun Eastman Kodak Co di Rochester, NY. Karya kuring salaku Insinyur Eléktro sareng kalibet design Produk sareng manufaktur di Bisnis Bisnis Produk Profesional. Pangsiun kuring kadua éta ti Eastman Kodak Manajemén dina yuswa 52.

Ngeunaan 10 sababaraha taun ka pengker, abdi diwaler sauran anu ti Gusti sareng Rama urang pikeun nganggo bakat abdi sareng ngawangun sareng miara situs wéb. Komputer geus alat kantor utama abdi langkung ti sababaraha taun 50 ayeuna. Salila mangsa-taun ieu ayeuna, abdi ngembangkeun sababaraha situs wéb pikeun réncang sareng gereja. Sanggeus nyungsi Gereja Kristus Ministries Internet di internet, kuring jeung pamajikan kuring dibaptis kana garéja Deltona Kristus dina Juni 2014. Anjeun tiasa ningali ramatloka lokal sareng Kaca Facebook [urang mah ngembangkeun], ku ngaklik dieu www.deltona-church-of-christ.org

Internét nyadiakeun sarana komunikasi instan di sakumna dunya urang. Generasi ayeuna sareng anyar diajar kumaha ngagunakeun sumberdaya ieu. Kami, sakumaha urang ngayakinkeun, kedah nganggo sumberdaya ieu pikeun mawa lalaki sareng awewe ka rakitan urang pikeun ngalenyepan Gusti sareng Jurusalamet urang, Yesus. Sauran ieu sareng kabuktian hasil.

Terry Trisel



Olga Garcia maénkeun peran penting dina operasi poean Ministries Internét. Manehna ngagaduhan pamaréntahan Menteri Internét. Kami nampi ratusan surelek dina poean, sareng Olga ngabantuan kami ngajawab jawaban tina awewe sareng awéwé ngora di sakuliah dunya. Adina Olga ayeuna diajar diajar berpungsi sareng sababaraha téknologi ngembangkeun wéb anu anyar anu bakal nguntungkeun Menteri Internét sareng gereja Kristus sacara online. Kami sabenerna rahayu boga dirina dina tim urang.

"Ministries Internét mangrupa wahana anu saé kanggo ngahontal kaluar ka dunya sareng manéh ka Yesus Kristus. Abdi hoyong ngalakukeun sadayana anu tiasa mah mun ngalayanan Gusti jeung Karajaan-Na. Allah hebat pisan!" - Olga Garcia

meunangkeun dina Toel

  • Menteri internét
  • PO Box 146
    Spearman, Texas 79081
  • 563-484-8001
  • alamat surélék ieu keur ditangtayungan ti spambots. Anjeun kudu diaktipkeun JavaScript pikeun nempokeunana.