Mimbar Nilik
  • ngadaptar

Tandaan N. Posey, Editor


Pulpit Preview nyaéta perjalanan agama pikeun preachers. Ta bébas tur tiasa ditampi ku ngirim pamundut ka: alamat surélék ieu keur ditangtayungan ti spambots. Anjeun kudu diaktipkeun JavaScript pikeun nempokeunana..

Mark dilayanan salaku Menteri Pulpit di Austinville Garéja Kristus saprak 1994. Anjeunna gaduh derajat ti Universitas Freed-Hardeman, Universitas Lipscomb sareng Seminary Reformed. Sareng di FHU, anjeunna nampi beasiswa Guy N. Woods pikeun da'wah. Anjeunna ngajar kursus Alkitab tingkat kuliah di Bear Valley Institute Alkitab, College Christian Internasional, sareng Universitas Faulkner. Anjeunna parantos ngalaksanakeun pagawean di misi di Kapuloan Karibia sareng Easternropa Wétan. Anjeunna ngalaksanakeun pangajaran sarta da'wah éksténsif di Wikivoyage unggal taun. Anjeunna da'wah dina opat nepi ka genep rapat Injil per taun sarta nyarios kana ceramah sareng seminar babarayaan. Anjeunna ko-diréktur minggu Morgan County di Maywood Christian Camp di Hamilton, AL sareng ngagaduhan dina dewan piwuruk. Anjeunna jalan raket jeung program Lads to Leaders.

Anjeunna medalkeun tabloid agama kanggo preachers anu judulna Pulpit Preview. Ta bébas tur tiasa ditampi ku ngirim pamundut ka: alamat surélék ieu keur ditangtayungan ti spambots. Anjeun kudu diaktipkeun JavaScript pikeun nempokeunana..


Tujuh Dimensi Of Love!

Ka Allah jadi Maha Suci-Hirup Hirup Anjeunna Réngsé!


Naha Urang kedah Sieun Alloh!

Kumaha Cara ngawangun Garéja Lokal anu kuat!

meunangkeun dina Toel

  • Menteri internét
  • PO Box 2661
    Davenport, IA 52809
  • 563-484-8001
  • alamat surélék ieu keur ditangtayungan ti spambots. Anjeun kudu diaktipkeun JavaScript pikeun nempokeunana.