Silbano Garcia, II.
  • ngadaptar
Silbano Garcia, II. boga fungsi minangka evangelist pikeun gereja Kristus, sarta mangrupakeun Pangadeg Internet Ministries. Dina bulan Méi 1, 1995 anjeunna tiasa dianggo dina nyebar Internét Gateway munggaran kanggo gereja Kristus di sakuliah dunya katelahna Church-of-Christ.org. Gusti parantos nganggo anjeunna dina ngadegkeun lima jamaah, sareng anjeunna ngabaptis jiwa 1,526 kana awak Yesus Kristus. Ngan ukur terang Allah anu terang jumlah jiwa anu parantos sumping ka Kristus ngalangkungan Dinas Alkitab online sareng daerah sareng Ministries Internet Adi Garcia parantos dipikawanoh salaku Evangelist Internét sareng pelopor dina widang Evangelism Internét. Anjeunna parantos ngabantosan dina ratusan jamaah pikeun ngagunakeun internét pikeun wahana pikeun nyebarkeun Injil Yesus Kristus.

Adi Garcia nyaéta Kristen sumanget anu gaduh dinamis dina khutbah sareng presentasi-Na. Pendekatan anu positip pikeun Evangelism Dunya teu ngular, tur anjeun bakal didorong ku hamba ieu Kristus. Allah parantos ngaberkahan Lanceukna Garcia kalawan kado meunang jalma pikeun awak Yesus Kristus. Anjeunna parantos ngumbara ka sababaraha bagean dunya dina usaha pikeun ngamajukeun Injil Kristus sareng Evangelism Dunya kalangan gereja. Adi Garcia terus ngawula salaku evangelist anu ngan ukur dipikaresep ku ngawangun awak Yesus Kristus Gusti sareng Jurusalamet urang.

Percanten ka Gusti!
ngundeur dieu


Waktu geus Datang!
ngundeur dieu


Kakuatan dina Gusti!
ngundeur dieu

meunangkeun dina Toel

  • Menteri internét
  • PO Box 2661
    Davenport, IA 52809
  • 563-484-8001
  • alamat surélék ieu keur ditangtayungan ti spambots. Anjeun kudu diaktipkeun JavaScript pikeun nempokeunana.